NAA ;)
when no one seems to listen,
this is where i pour my heart out
  • Betul ke? Hahaha. Kalau betul, hmmm, I’m on your mind too lah then. Kan?

  • Ditag oleh @nainadira bhahaha

    So here goes 20 facts about me.
    1. Bulan Oktober ni genap 21 tahun.
    2. 3rd year student Bach. Of Law UiTM
    3. Bekas pelajar SM Sains Muar, Batch 27, SPM 2010
    4. Currently being so ‘attached’ to Nazri Azmi Islinda Advocates & Solicitors
    5. Banyak cakap, and akan lebih banyak cakap kalau org tu sekepala
    6. Gila buku. Tolong jgn bwk berdekatan kedai buku.
    7. Suka saving duit
    8. Dah ade lesen and kereta (unofficially mine)
    9. Empathy is my strength and weakness
    10. Anak sulung, so tend to be very independent
    11. Garang ikut tempat, tapi jarang marah
    12. Tend to be manja bila dengan someone yg comfortable (especially sejak dpt 2 org kakak ni)
    13. The princess of litigation dept at NAI Bangi
    14. Very very loyal
    15. Kadang2 sensitive, but tgk mood jugak lah.
    16. A fan of 🍦 and chocs
    17. Kalau ade rezeki, nak bukak firm sendiri, insyaAllah. Dah janji nak partner dgn Izan 😊
    18. Not a normal girl. Tak suka shopping baju, kasut, beg yada yada melainkan betul2 perlu
    19. I have a lawyer’s heart after all, and realised it after my court visit with Pn Elia and Kak Azreen
    20. Black is my colour


    Dah, xtau nak tulis apa dah. Nak tag org pun malas. Dah malam ni woiii.

  • Nachos was here!!! Weeee~~~ #samura #mercutandabaru #dahsampaisiniwoii #alumnuspertamakot #kauada (at SM Sains Muar, Johor)

  • I am the eldest, so I dont have any sister/brother. And having a sister to care like this, i feel so touched and blessed.

    To those who have elder sister(s), do appreciate them. You are lucky.

  • "Last Day" (at Kompleks Mahkamah Seremban, Seremban 2)

  • Gelang untuk kakak ofis paling baik hati, paling suka bagi nasihat, paling faham bila aku boring takde kerja, paling suka buat aku gelak and… paling caring as if aku adik dia sendiri.
    2 more weeks sblm habis attachment. I will miss the litigation department, especially both of you, kak Azreen and Izan 😘

  • F.A.V.O.U.R.I.T.E.S 😘

  • Selamat Pengantin Baru, Shakir! Moga berbahagia sampai ke syurga-Nya, insyaAllah 😊
    #kendurishakir #shakiraida

  • Ingatkan nak prank Kak Azreen, rupanya rahsia dah bocor dulu. Ciss. #kendurishakir #shakirnakkahwin #konvoikendurishakiresok

  • Was here and Shah Alam Court earlier today with @kimchippo :D

    Learnt case management for bankruptcy procedure.

  • #ootd hahahahahaha

  • Its the weekend!! Yeaaay!! #lastfriday #jamuanraya

  • Its the weekend!! Yeaaay!! #lastfriday #jamuanraya